Uddannelseslæger

Klinikken varetager videreuddannelse af læger under speciallægeuddannelse.

Alle læger under uddannelse i klinikken er færdiguddannede læger fra universitetet, som nu mangler speciallægeuddannelsen, og de har som minimum haft 6 måneder på et hospital, inden de kommer ud i en almen praksis. En uddannelseslæge vil modtage daglig supervision i klinikken.

Formålet med uddannelseslægers uddannelse i almen praksis er at skabe velfungerende læger, som kan varetage behandling af patienter selvstændigt og på et højt fagligt niveau. God uddannelse sker i en stadig vekslen mellem uddannelseslægen og tutorlægen i klinikken.

Vi ønsker at skabe et godt fagligt læringsmiljø, som kan bidrage til at vi gennem uddannelse af af speciallæger kan være med at sikre fremtidens lægedækning.

 


Vil du gerne være uddannelseslæge i klinikken?

Har du et ønske om at være uddannelseslæge i en klinik hvor faglig kvalitet og patientpleje er i højsædet og hvor du kan få en grundig speciallæge uddannelse? Kontakt klinikken på kalundborg@alleslaegehus.dk, hvis du har spørgsmål eller gerne vil være uddannelseslæge her i klinikken.

Herunder finder du en række links til dokumenter, du som uddannelseslæge her i alles Lægehus Kalundborg kan gøre nytte af.
Bl.a. finder du dit uddannelsesprogram og en udført praksisbeskrivelse.

Praksisbeskrivelse

Uddannelsesprogram i almen medicin

Uddannelsesprogram for KBU-læger

Uddannelsesprogram for intro-læger

Uddannelsesprogram for Fase-1-læger

Uddannelsesprogram for Fase-2-læger

Uddannelsesprogram for Fase-3-læger

Individuel uddannelsesplan